The Biz Theada - Get It On With A Man Like Me

Mer vanligt

Inom skönhet idag så finns det så mycket som har blivit populärt och det är intressant att se alla nya produkter som kommer ut och allt möjligt som man kan göra för att förbättra sitt utseende. Något som har blivit väldigt populärt är läppförstoring i Stockholm. Ja det är många som gör det nu och det är något som många fler kommer att börja med är jag säker på.
Ja det är kul att det kommer nya saker som blir populära och det är ju intressant att det är på det viset.
Det har blivit lättare att förändra sitt utseende nu än det var förut. Då kanske man var missnöjd med att man hade för smala läppar med det var inte så mycket man kunde göra åt det men nu så är det inte någon större grej att gå och få en läppförstoring.

Det händer mycket inom skönhet

Ja det gör det verkligen och det är intressant tycker jag. Jag äskar att kolla nya ansiktskrämer och serum och oljor som ska återfukta och ta bort rynkar med mera. Ja jag tycker att det är lite kul, och det ju kul att det hela tiden kommer nya saker och att det börjar bli vanligare med ekologiska produkter. Ja det tycker verkligen jag är intressant och något som jag tycker om att pröva på. 
Som sagt så finns det väldigt mycket som kommer på den marknaden och det är kul att det börjar komma mer och mer så att man kan läsa på mer om olika typer av behandlingar och vad dom gör och så vidare. Ja det är en hobby som många har idag och det är väl kul att det är så.
Ja jag skulle gärna vilja ha lite fler ansiktsbehandlingar om jag fick bestämma eller om det var billigare. För det är så otroligt skönt.